Urban Wine Shopping


Næste arrangement afholdes d. 23. august 2018 i Elmegade på Nørrebro i København. Der, hvor det hele startede for 4 år siden.

Billetter købes via MobilePay på 4019 8679 og koster 200 kr/person. For studerende med gyldigt studiekort dog kun 150 kr.

Læs mere under fanebladet “Næste”

 
 

En traditionel vinsmagning er ofte et meget aflukket og isoleret event, der tit udspiller sig i sin egen boble med særlig prætentiøse tendenser og indforståede normer. Vinsmagningen henvender sig til og tiltrækker derfor et snævert segment i samfundet, ofte repræsenteret af forretningsfolk, vinentusiaster og velhavende livsnydere. Det kan være svært og til tider grænseoverskridende som udefrakommende at træde ind i denne boble, hvilket er ærgerligt, da vin kan og bør smages og nydes af alle på tværs af køn, alder, social baggrund eller status.


Urban Wine Shoppings fornemste mision er at gøre vinsmagningen mere tilgængelig og dynamisk, ved at afholde den i det offentlige byrum, og samtidig introducere nye kunder for lokale  forretningsdrivende og omvendt.


Det lokale byrum udgør en perfekt platform, hvor den unikke mangfoldige og afslappede karakter skal løsne op for vinsmagningens ellers traditionelt lidt stive facon . Ved at inddrage byens lokale forretningsdrivende bygger Urban Wine Shopping bro mellem vinsmagning og de lokale butikker. Konceptet giver ikke blot mulighed for at få dyrket sin interesse for vin, men man vil samtidig have mulighed for at gå på opdagelse i nogle af byens hippeste tøjbutikker, kitchede frisører og andre unikke forretninger.

Et anderledes koncept for en vinsmagning

Urban Wine Shoppings første arrangement af din art herhjemme blev afholdt i april 2014 i Elmegade, en aktiv handelsgade på Nørrebro i København. I løbet af aftenen serverede passionerede vinimportører deres udvalgte vine i hver deres butik og de fremmødte gæster (Wine Shoppers) var udstyret med oversigtskort, vinglas og adgangsbadge, hvorefter de planlagde deres egen rute ned gennem Elmegades kurvede forløb. Samtidig med, at de smagte på og lærte om mange forskellige vine, browsede de rundt i forskellige butikker, købte en lækker sweater, jakke eller et par sko, samtidig med, at de blev opmærksomme på eksistensen af butikker de ikke vidste fandtes.


Siden starten i 2014 er der afholdt i alt 6 arrangementer, fem i København og et i Århus og den 23. august i år afholdes det 7. arrangement. Denne gang er vi tilbage, hvor det hele startede i Elmegade på Nørrebro i København.