Markedsføring

I det følgende kan du se et udsnit af billeder og tekster, som vi anvender til on-line markedsføring. Efterhånden som vi laver flere kampagner og ser hvad der virker, vil vi opdatere denne side.

Sammen med dig udvælger vi de billeder og tekster, som vi mener, der vil være relevante i dit tilfælde.

Billeder

Billederne kan frit downloades medmindre, der er vandmærke på. Når vi kører kampagner i Facebook, har vi rettigheden til billedet, men ønsker du at bruge et vandmærke billede på din egen hjemmeside eller brochure, må du af hensyn til rettigheder selv betale billedet.

Tekster

 

Grunden til at vi anvender ordet ‘kloakspærre’ i stedet for højvandslukke, er at produktet er så nyt, at kunder endnu ikke kan forbinde produktet med et højvandslukke.

Overskrifter
 1. UNDGÅ KLOAKVAND I DIT HUS I bynavn | NYHED – se hvordan med den nye intelligente kloakspærre fra UWS.
 2. STOP FOR KLOAKVAND I KÆLDER OG HUS I bynavn| NYHED – se hvordan med den nye intelligente kloakspærre fra UWS.
 3. ER DU KLAR TIL DET NÆSTE SKYBRUD I bynavn? | NYHED – se hvordan du undgår kloakvand i huset.
 4. HAR DU HAFT VAND I KÆLDEREN i bynavn? | NYHED – se hvordan du undgår det med den nye intelligente kloakspærre fra UWS.
 5. KENDER DU DIN RISIKO FOR KLOAKVAND I DIT HUS? | Vi har foretaget en risikovurdering over alle områder i bynavn på baggrund af en professionel vurdering af offentlig tilgængelige data. Kontakt os for at få risikovurderingen at vide på din ejendom.
Beskrivende tekster
 1. Stop kloakvand med den intelligente kloakspærre fra UWS. Installeres nemt og hurtigt i din eksisterende brønd. Nyt danskudviklet produkt.
 2. Du kan stadig nå at installere den intelligente kloakspærre fra UWS inden det næste skybrud. Den installeres nemt og hurtigt i din eksisterende brønd. Kontakt xxx med det samme. Vi står klar til at rykke ud hurtigt.
 3. Med den intelligente kloakspærre fra UWS stoppes kloakvandet i brønden så det aldrig når ind til huset. Den installeres nemt og hurtigt i din eksisterende brønd. Nyt danskudviklet produkt.
Underskrifter
 1. Stop kloakvand effektivt
 2. Ring på xx xx xx xx
 3. Kend din risiko. Ring nu.