Blank

Om Urban Water Solutions

Vi er en dansk innovativ virksomhed på Fyn, der har udviklet en sikkerhedsløsning til det stigende problem omkring oversvømmelser og ekstremregn, som vi desværre ser mere og mere af. 

Idéen bag virksomheden Urban Water Solutions opstod efter skybruddet i København 2. juli 2011, hvor en personlig oplevelse med en kælder fyldt med kloakvand, førte til en renovering af hjemmet for over 120.000 kr., betalt af forsikringen.

Efter en ransagelse af markedet for en nem og robust løsning, kom vi til den konklusion at der måtte kunne udvikles en løsning, der både var sikker, teknisk nem at installere og til at betale.

Sikkert og nemt til en rimelig pris

Det tog nogle år at få udviklet produktet så det havde den rigtige kvalitet til den rigtige pris, og vi er stolte over at vore kunder netop opfatter produktet som sikkert, nemt og rimeligt i pris.

Urban Water Solutions har teamet op med Viggo Hansen A/S, en smedevirksomhed på Fyn, som kan leve op til vores kvalitetskrav i de mængder vi ønsker.

I dag har vi en voksende virksomhed med samarbejdspartnere i hele Danmark og installationer spredt over hele landet. 

 

Højvandslukke i brønd
Christian Andreassen

Christian Andreassen

CEO og Produktion

Christian er anden-generations ejer af Viggo Hansen A/S og har formået at opbygge et smedeværksted, som er kendt for sin kvalitet og ordenlighed.

Med Christian som ansvarlig for produktionen i samarbejde med Viggo Hansen, er kvaliteten og innovationen sikret. 

 

+45 26 70 16 96