Blank

Aldrig mere kloakvand i hus og kælder

 

Få installeret et højvandslukke fra UWS direkte i din eksisterende brønd inden næste regnskyl.

Kontakt os og hør hvor nemt et højvandslukke kan installeres hos dig.

Huse med og uden højvandslukke

8 + 7 =

Hvad er et højvandslukke?

 

UWS højvandslukke er dansk udviklet og produceres på Fyn og fungerer som en kloakspærre. Ideen opstod ved at vi selv har prøvet at stå med kloakvand i huset efter et kraftigt regnskyl. Vi ønskede at udvikle et produkt, der er enkelt, robust, let at installere og samtidig rimelig i pris. Det mener vi at vi er lykkedes med.

Et UWS højvandslukke sikrer dit hjem mod kælderoversvømmelse, når skybruddet står på. Med et intelligent højvandslukke, også kaldet en kloakspærre, skal du ikke længere bekymre dig om regnvand eller kloakvand i huset.

Brug et UWS højvandslukke som skybrudssikring eller højvandssikring og vær forberedt i en tid, hvor klimasikring bliver mere og vigtig at forholde sig til. Det er nemt at installere.

Højvandslukket er:  

 

 • Udført i rustfrit stål
 • Fungerer også selvom strømmen går
 • Enkel installation i eksisterende brønde
 • Installeres udenfor huset – ingen opbrydning af gulv
 • Sender besked til din telefon, hvis det aktiveres
 • Kræver ikke at du trækker strøm til brønden
 • Meget konkurrencedygtig pris
 • VA godkendt til sort spildevand

Vi kan hjælpe dig mod kloakvand i huset

 

Det er ikke kun huse med kældre, der er i farezonen. Familien Krogh fik kloakvand i klædeskabet og soveværelset i 2020. Alt måtte smides ud. Familien måtte flytte ud af huset i 3 måneder, mens huset blev repareret.

Ikke alene er det ulækkert, det er også sundhedsfarligt.

Det sker ikke mere. De har nu et højvandslukke fra UWS.

Sådan virker din højvandssikring

 

Når du har installeret et UWS højvandslukke sikrer du dig ved regnskyl mod, at kloakvand og regnvand presses baglæns op gennem dine afløb og ud af toiletter og afløb.

Højvandslukket fungerer på et mekanisk/hydraulisk princip og aktiveres automatisk ved at kloakvandet presser flyderne opad og klapperne lukker for gennemstrømning. På samme måde åbnes systemet igen, når presset fra kloakvandet forsvinder. Der skal således ikke trækkes strøm til brønden.

Dermed reducerer højvandslukket drastisk risikoen for skader på dit indbo, inventar og dit hus.

Eksempel på forløb:

 • Du oplever skybrud, eller et kraftigt regnskyl – enten hos dig eller i omegnen af dit hus.
 • Kloakvandet fra den offentlige kloak presses op i din brønd.
 • Det får flyderne fra UWS højvandslukket til at løfte sig.
 • Når presset stiger og flyderne løftes, aktiveres et tilbageløbsstop automatisk og spærrer for tilbageløb af kloakvand ind i dit hus.
 • Du får en besked på din telefon – beskeden er blot til din information. Højvandslukket fungerer uden strøm.
 • Når presset fra den offentlige kloak er væk igen, deaktiveres tilbageløbsstoppet automatisk.
 • Højvandslukket er igen åben for almindeligt brug.
 • Du får besked på din telefon om at højvandslukket er åbent igen.

Følg med på UWS Cloud og mobilen

 

Højvandslukket er udstyret med en elektronikboks, som sørger for at holde dig og din husstand underrettet via SMS og mail, når der kommer et skybrud. Du kan også tilgå UWS Cloud løsningen fra en browser, så du altid kan følge med i hvad der sker i din kloak.

Montøren kan gennem UWS  Cloud holde styr på sine installationer og se, hvilke højvandslukker, der skal serviceres.

Fås med indbygget rottespærre

 

Højvandslukket fra UWS fås også med en integreret rottespærre. Det betyder at du kan installere et højvandslukke og en rottespærre i et og samme system. Du sparer penge ved kun ét installationsbesøg fra kloakmesteren og én serviceaftale for efterfølgende vedligehold.

Rotter spreder både farlige bakterier og vira gennem deres urin, der flyder rundt i kloakvandet. Med en indbygget rottespærre undgår du at rotter trænger ind i dit hjem ved opstemning i kloakken.

Rotte

Sådan placeres dit højvandslukke

 

Denne skybrudssikring kan umiddelbart installeres i din eksisterende Ø 315 og Ø 425 brønd med 110 mm rør af typen: Wavin, Uponor, Pipeline og Kaczmarek.

Ved andre typer brønde kan der kræves tilpasninger. Højvandslukket kan nemt afmonteres og flyttes til et nyt sted.

Du skal altså ikke installere dit højvandslukke i afløb eller toilet, og dermed er der ingen grund til at opbryde dit gulv. Det gør installationen meget enklere.

Vi var så uheldige at blive oversvømmet af kloakvand i vores klædeskab og soveværelse. Det var en meget ubehagelig oplevelse. Alt måtte renoveres og vi måtte flytte fra huset i flere måneder. Det er utroligt svært at få lugten væk. Vi har efterfølgende fået installeret et højvandslukke fra UWS, og vi glæder os over at kloakvandet nu bliver udenfor, når det regner meget.

Familien Krogh

Vi har desværre fået oplevelsen af at komme ned i kælderen til en omgang kloakvand og det ønsker vi ikke at opleve en gang til. Vi er glade for at der nu er kommet et dansk produceret produkt på markedet, som kunne blive installeret udenfor i vores eksisterende brønd. Det var faktisk meget nemt og rimeligt billigt. Der skulle slet ikke graves ny brønd. Vi kan klart anbefale et højvandslukke fra UWS.

Familien Mølbæk

Selvom vores hus ikke ligger lavt, ender regnvandet alligevel her på vores vej. Derfor har vi købt et højvandslukke fra UWS for at forebygge at vi skulle få kloakvand ind i huset. Det er simpelthen det mest ulækre jeg kunne forestille mig. Det giver ro i sjælen at vide at systemet automatisk lukker til, hvis der kommer for meget pres på kloaksystemet, også selvom strømmen skulle gå i området.

Familien Jensen

Bor du i en risikozone?

 

Vi har opgjort alle danske områder med hensyn til topologi, nedbør mv for at få et overblik over, hvilken risiko de har med hensyn til oversvømmelse i kloaksystemet ved skybrud.

Skriv din adresse til os, og vi kan fortælle dig, hvilken risikozone dit hus ligger i.

Få at vide hvor nemt det er at få installeret et UWS højvandslukke på din grund.

Aldrig mere kloakvand i hus og kælder

 

Få installeret et højvandslukke fra UWS direkte i din eksisterende brønd inden næste regnskyl.

Kontakt os og hør hvor nemt et højvandslukke kan installeres hos dig.

Huse med og uden højvandslukke

15 + 1 =